Balık Reyonları

balık-reyonlarıBalıklar günümüzde besin değerini en çabuk yitiren ve tezgahta uzun süre beklemesiyle insan sağlığında kötü yan etkiler bırakabilen insan hayatında besin değeri en yüksek yiyeceğimizdir. Balıklar dondurulmuş olarak derin dondurucu yada buzhanelerde uzun süreler saklanabilmektedir peki ya tezgahlarda ?

Tezgaha yada reyona düşen balık normal ortam sıcaklığına dayanamaz ve besin değerini zaman geçtikçe kaybeder. Hepimiz biliriz ki balık tezgahlarının önünden geçerken yada balık alırken balıkçılar balıkların üzerine belli periyotlarla su atarlar bu balıkların daha taze görünmelerini sağlamak içindir bunun yanı sıra atılan su sayesinde balıktaki besin değerinin en az seviyede kaybolması ve balığın bayatlamasını geciktirmek içindir. Çünkü bayat balık zehirlenmeye kadar neden olabilmektedir.İşte bu sırada Nar Teknik siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.